Publicitat
Cultura i Espectacles

La Fredi’s Jazz Band llançarà el seu primer disc a inicis d’any

La Fredi’s Jazz Band és una formació instrumental que va néixer l’any 2013 a l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou de Matadepera sota la direcció musical d’Enric Alegre, músic i professor del centre. En un inici es tractava d’una formació petita formada per alumnes de l’escola i de mica en mica el projecte es va anar fent gran. Fins que ha arribat el moment en què la banda ha decidit gravar el seu primer disc. Ho farà a la Nova Jazz Cava a inicis d’aquest 2021 (té previst fer-ho abans de febrer) i l’àlbum estarà format per temes que han anat acompanyant al grup al llarg d’aquests anys en els seus concerts.

Per a poder finançar l’àlbum, la formació ha posat en marxa una iniciativa de micromecenatge a la plataforma Verkami i marxandatge -com dessuadores, samarretes i mascaretes- amb l’objectiu d’aconseguir recaptar una quantitat de quatre mil euros.

De moment, la Fredi’s Jazz Band ja ha enregistrat dues nadales -“25 de Desembre” i “Big Band Christmas”- per felicitar les festes i com a un tastet del ritme i l’energia que tindrà el seu primer disc. Els dos temes han estat gravats i editats a la Nova Jazz Cava. Gràcies a la disposició i ajuda del tècnic de so Oriol Bacardit i del realitzador Ramon Tort, tots dos temes nadalencs ja estan disponibles a les xarxes socials (@fredis_jazzband), al canal de YouTube i la web de la formació (fredisjazzband.com).

El repertori de la banda és l’habitual d’una big band: especialment jazzístic i cobreix diversos estils, des del swing fins a la bossa nova, el blues, el boogie, i les balades.

Concerts
El passat octubre, la banda va actuar a la famosa Sala Luz de Gas de Barcelona, amb motiu d’una col·laboració amb la Fundación Vicente Ferrer i va ser un èxit aclaparador de públic. La formació també ha actuat en diverses ocasions al “Forat del Pany” de Vilafranca del Penedès, a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), al cicle de “Tardors Musicals” de Matadepera i a les festes majors d’aquest mateix municipi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top