Publicitat
Cultura i Espectacles

Bizarrap, Ptazeta i Lildami actuaran a Terrassa el 15 i 16 de juliol

Són els primers artistes confirmats del festival Maleducats 2022, que se celebrarà a la Masia dels Bellots

El productor i DJ Bizarrap

El productor i DJ argentí Bizarrap, l’artista canària Ptazeta i el terrassenc Lildami són els primers noms confirmats del festival Maleducats, dedicat a la música urbana i art urbà de nova generació a Catalunya, que se celebrarà els dies 15 i 16 de juliol de 2022 a la Masia dels Bellots de Terrassa.

El primer cap de cartell confirmat és un dels màxims representants de la música urbana llatina: el productor i DJ Bizarrap, que suma diverses nominacions als Latin Grammys i centenars de milions de reproduccions de les seves cançons a plataformes digitals. El Maleducats també confirma a la canària Ptazeta, una de les artistes urbanes emergents amb més projecció del moment, i a Lildami, un dels màxims exponent de l’urban català.

Ptazeta

L’enigmàtic Bizarrap va saltar a la primera línia de l’urban llatí gràcies a les Bzrp Music Sessions, unes sessions en format d’àudio i de vídeo gravades al seu estudi, per a on hi han passat artistes de tant renom com Nathy Peluso, Niki Nikole, Nick Jam o Ptazeta. Les cançons generades s’han convertit en autèntics fenòmens virals, transformant Bizarrap en l’artista 300 del rànquing dels més escoltats a Spotify. El seu concert al Maleducats 2022serà l’únic que faci l’artista argentí a Catalunya el pròxim any.

El festival, impulsat per Lildami, va néixer per donar veu a les millors propostes nacionals, estatals i internacionals així com per consolidar la potent nova escena urbana catalana.

Lildami

Durant el 2021, Maleducats ha estat programant un cicle de concerts a Barcelona protagonitzat pels principals exponents internacionals del gènere urbà com Trueno Wos, que han exhaurit les entrades.

Els abonaments pel Maleducats 2022 es van posar a la venda aquest dilluns 20 de desembrea través del web del festival www.maleducats.com.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top