Publicitat
Cultura i Espectacles

Cancel·lat el concert de Cap d’Any de la Jazz Cava

Salta del programa perquè hi ha toc de queda i l’activitat s’ha d’acabar a la una de la matinada

La reconeguda banda Old Cats Swing amb ADN terrassenc

La Nova Jazz Cava ha anunciat que s’ha cancel·lat el concert de Cap d’Any que havia de protagonitzar Old Cats Swing Band i que havien de donar la benvinguda l’any 2022 després de les “Dotze campanades”. El motiu es perquè Terrassa està en toc de queda per la Covid i s’ha de tancar l’activitat a la una del matí.  El concert de Cap d’Any començava a les 12 de la nit i per tant s’allargava mès enllà de l’hora límit decretada amb les noves restriccions per la pandèmia.

Si que és manté el concert amb la mateixa formació el dia d’Any Nou. El concert liderat per Old Cat Swing Band és una tradició a l’escenari de la Cava i compta amb tres guanyadors del “Premi Jazzterrasman” del festival egarenc com Josep Maria Farràs, Adrià Font i Pau Casares; gats vells de les principals bandes barcelonines com Òscar Font i Artur Regada, i el bon fer al piano de Federico Mazzanti, en tot un luxe.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Cancel·lat el concert de Cap d’Any de la Jazz Cava
To Top