Publicitat
Cultura i Espectacles

Torna el “Misteri del Nadal” a la Seu d’Ègara

El cicle inclou dos espectacles de caire poètic i musical

Una edició anterior d'aquest espectacle nadalenc

Per novè any consecutiu, l’entitat terrassenca Enfoc Musical organitza el “Misteri de Nadal” a la Seu d’Ègara. Aquesta nova edició donarà el tret de sortida demà dimarts 28 de desembre a les 17:00 amb la lectura dramatitzada del “Poema de Nadal” de Josep Ma de Sagarra amb els rapsodes Joan Deulofeu i Núria Miró amb acompanyament musical en directe. L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament permès. El “Misteri del Nadal” engloba música, poesia i patrimoni per celebrar el Nadal. Compta amb la col·laboració del Bisbat de Terrassa, l’Ajuntament, la Perruqueria Innova’t, el Centre Dental Les Escoles i Pla Assessors.

La segona activitat serà una gala lírica -“Memorial Rosa Deulofeu-” a benefici de l’entitat que dur a terme projectes a socials i d’art comunitari en l’àmbit nacional com internacional (Marroc, Nepal). Aquest recital estarà protagonitzat per la soprano Laia Camps i el tenor Joan Martínez Colás que interpretaran repertori de música sacra així com àries i duos d’òpera. El concert es realitzarà el diumenge 2 de gener a les 20:30 a l’església de Sant Pere i l’entrada serà de 10€, els tiquets que es podran adquirir el mateix dia de l’actuació a partir de les 20:00 a l’entrada de la parròquia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Torna el “Misteri del Nadal” a la Seu d’Ègara
To Top