Publicitat
Cultura i Espectacles

Rauw Alejandro, a Terrassa


Un artista famós internacionalment ha estat aquest cap de setmana a Terrassa. El porto-riqueny Raúl Alejandro Ocasio Ruiz, més conegut pel seu nom artístic Rauw Alejandro, ha estat al Parc Audiovisual de Catalunya.

El cantant va compartir diumenge de matinada un conjunt de fotografies a les xarxes socials on es pot entreveure que l’autor del gran èxit “Todo de ti” era a les instal·lacions d’aquest centre de producció dedicat a la creació audiovisual ubicat a Terrassa.

El també compositor va publicar a finals de febrer nou EP, “Trap cake vol. 2”. Una de les cançons que el conformen és “Fck u x2”, amb el raper estatunidenc Future i Rvssian. I precisament a aquesta cançó fa referència tant a la seva publicació a Twitter com a Instagram, que acumulen milers de retweets, “m’agrada” i comentaris com el de la seva parella, la cantant catalana Rosalia.

Tindrà alguna relació amb aquest tema musical la seva estada a la ciutat?

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top