Publicitat
Cultura i Espectacles

Homenatge terrassenc a Pete Seeger

Tindrà lloc davant del pavelló de l’Sferic

El cantant Pete Seeger

El 7 de febrer de 1971, Terrassa va vibrar en un concert de Pete Seeger, cantant americà de música tradicional, rap i folk, al pavelló de l’Sfèric de la Sagrada Família que, a més, va ser el primer que va fer a Catalunya i a tot l’Estat espanyol. Avui es farà la commemoració del seu 50è aniversari que va quedar posposat l’any passat per la pandèmia. L’acte està organitzat per un petit grup de Seegerians de Terrassa i començarà a les 11.30 hores davant del pavelló del carrer de Faraday.

L’homenatge aplegarà actuacions d’Els Seegers, Miquel Pujadó, Marta Sala i Les Montses. També hi haurà intervencions de representants de l’Sfèric, de la parròquia de la Sagrada Família i de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, així com una lectura de paraules del cantant Raimon. I, al final, es descobrirà una placa commemorativa.

El grup que ha impulsat la iniciativa recorda que el concert de Pete Seeger (Nova York, 1919-2014), que va tenir lloc a les acaballes de la dictadura, va ser molt important, en la mesura que el cantant i activista polític per la pau, va demostrar un cop més la solidaritat i compromís que va presidir tota la seva vida, donant els diners recaptats al represaliat i empresonat pel règim franquista.

El tribut que es farà avui a Terrassa s’emmarca en el conjunt d’altres que s’estan fent arreu del país. El darrer va tenir lloc el passat 3 de maig des d’un llagut al riu Ebre, a Benifallet.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Homenatge terrassenc a Pete Seeger
To Top