Publicitat
Cultura i Espectacles

Espai G d’Art reobre exposició amb sis artistes

Es mostren creacions de pintura i escultura

La galeria reobre la sala d'exposicions després de l'estiu

L’Espai G d’Art torna a l’activitat i ho fa per mostrar la segona part de l’exposició “Estiu’22”, que aplega noves propostes dels sis artistes que ja hi van participar en la primera part. En pintura s’exposa obra de Carme Aliaga, Keiko Ogawa, Mònica Castanys, Laura Iniesta i Narcís Gironell. Les peces d’escultura corresponen a Artigas Planas. La mostra es pot visitar fins al 29 de setembre, cada tarda de dimecres a dissabtes de 18 a 21 hores.

Una de les firmes que ens és més propera és la de Carme Aliaga, que és terrassenca, i va firmar el darrer cartell del Festival de Jazz de l’edició d’aquest 2022. L’obra d’Aliaga, d’estil contemporani, és fruit d’una reflexió sobre el temps, la realitat i l’espai. Per la seva banda, la pintura de la japonesa Keiko Ogawa, establerta a Barcelona, té connotacions molt intimistes. En la seva obra es troben figures solitàries en interiors d’edificis i locals. Tot això fruit de la reflexió i observació que en fa ella mateixa.

L’artista barcelonina Mònica Castanys també fa una obra reflexiva a partir de captar ambients urbans i escenes de carrer. L’obra de la barcelonina Laura Iniesta es defineix molt gestual, matèrica i directe, visual. Per la seva banda, el pintor empordanès Narcís Gironell fa creacions que recorda la iconografia de cartells d’altres dècades on la dona és la protagonista. És obra que desprèn un caràcter alegre, lluminós i colorista.

Completa la mostra, l’escultor Artigas Planas que també treballa sobre el concepte de la dona.
L’Espai G d’Art és de les poques galeries que queden al bell de la ciutat de titularitat privada. Té activitat tota la temporada i és també un dels espais que col·labora amb els grans esdeveniments de la ciutat. Quan arriba el Festival de Jazz, sol mostrar obra inspirada en la música d’aquest gènere que ha convertit a la ciutat en un referent nacional i internacional.

A banda hi ha altres iniciatives, com la galeria Paüls, al barri de Vallparadís, que té com a objectiu exposar i promocionar els joves emergents.

Cal afegir que Espai G d’Art manté col·laboració amb la Factorial Cultural per l’espai expositiu que hi ha al costat de l’auditori Alfons Vallhonrat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Espai G d’Art reobre exposició amb sis artistes
To Top