Publicitat
Cultura i Espectacles

S’estrena una pel·lícula rodada a Terrassa

“Los renglones torcidos de Dios” es va gravar en espais de la Cecot i el Mas Viver de Torrebonica

L'actor Eduard Fernández, en un moment del rodatge a la Cecot

La cartellera de les sales de cinema del país es renoven aquest divendres i presenten l’estrena de Los renglones torcidos de Dios“, dirigida per Oriol Paulo i que té com a un dels protagonistes a Eduard Fernández. Aquesta pel·lícula compta amb escenes rodades a Terrassa, en concret a la Cecot i al Mas Viver de Torrebonica. El Parc Audiovisual, que gestiona els permisos de rodatge, ho ha publicat a les xarxes per destacar que la ciutat encara és un dels llocs que dóna molt de joc per situar escenes de la producció cinematogràfica.

Los renglones torcidos de Dios” és un guió de Guillem Clua, Oriol Paulo, Lara Sendim sobre la novel·la homònima de Torcuato de Luca de Tena. La música és de Fernando Velázquez i la fotografia de Bernat Bosch.

La història, del gènere d’intriga, situa a Alice, una investigadora privada, que ingressa en un hospital psiquiàtric simulant una paranoia. El seu objetiu és cercar proves del cas en el qual treballa: la mort d’un intern en circumstàncies poc clares. La pel·lícula va tenir una preestrena al Festival de Sant Sebastià d’aquest any.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
S’estrena una pel·lícula rodada a Terrassa
To Top