Publicitat
Cultura i Espectacles

Una virtuosa de l’orgue per a un aniversari

Montserrat Torrent oferirà demà un concert pels 90 anys de la parròquia de la Sagrada Família

L’organista barcelonina serà l’encarregada del concert

En el marc de la celebració del 90è aniversari de la creació de la parròquia de la Sagrada Família de Terrassa, l’organista Montserrat Torrent protagonitzarà un concert en aquest temple aquest diumenge a partir de les 18 hores. La barcelonina oferirà peces de diversos autors, com Joan Baptista Cabanilles, Jacques Boyvin, Johann Sebastian Bach, Naji Hakim i Felix Mendelssohn Bartholdy.

Torrent es va iniciar de molt petita, aprenent piano de la mà de la seva mare, Àngela Serra, que era deixeble del pianista i compositor Enric Granados. La seva formació va començar a l’Escola Marshall per, posteriorment, passar pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. També va estar becada per l’Institut Francès a París, i a siena, gràcies a una beca de la Fundació Joan March.

A més de la seva tasca docent, exercint de catedràtica, Torrent també va destacar pels seus concerts per diversos continents del planeta. L’any 2021 li van atorgar el Premi Nacional de Música i és Doctora honoris causa per la Universitat Autònoma de Barcelona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top