Publicitat
Cultura i Espectacles

Últimes entrades per sentir les bandes sonores de Morricone i Rota amb l’OSV

El concert tindrà lloc aquest divendres, 25 de novembre, a LaFACT

Èxit total de l‘Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i La Factoria Cultural de Terrassa (LaFACT) en la seva proposta de fer homenatge als grans músics de bandes sonores, els italians Ennio Morricone i Nino Rota. El concert, que tindrà lloc aquest divendres, 25 de novembre a les 20 hores a LaFACT Cultural, gairebé ha exhaurit les localitats.  L’espectacle de música de cinema comptarà amb l’actor de doblatge Salvador Vidal, solistes i la Coral Cantiga.

Després de l’èxit dels tributs a John Williams, l’Orquestra Simfònica del Vallès torna de nou amb bandes sonores que van marcar una època en la vida de moltes generacions i van crear un llenguatge propi: pel·lícules com Cinema Paradiso, La muerte tenía un precio, El bueno, el feo y el malo, La misión, Amarcord, El Padrino o La strada. Un tribut als dos grans compositors Ennio Morricone i Nino Rota del segle XX.

El director Rubén Gimeno, es posarà al capdavant de l’orquestra i l’acompanyarà l’actor de doblatge, Salvador Vidal, que posarà veu al nou guió de Jordi Cos per enllaçar cada peça musical. Escoltarem algunes de les pàgines musicals més celebrades de la història del cinema amenitzades per una de les veus més reconegudes responsable de doblar la veu original de Jeremy Irons, Harrison Ford, Liam Neeson, Richard Gere, Ed Harris, Mel Gibson o Richard Dreyfuss, entre d’altres. Una temporada més, la Simfònica del Vallès farà visibles els actors més invisibles del cinema: la música i la veu del doblador.

El concert, a més, comptarà amb les veus de dues cantants solistes: Andrea Martí (soprano) i Marta Cordomí (mezzosoprano), i Sergi Raya a l’harmònica i les Corals Cantiga (Montse Meneses, directora) i Sinera (Isabel Mantecón, directora) seran els responsables d’interpretar conjuntament amb l’orquestra les obres de Morricone dedicades al gènere cinematogràfic Spaghetti western.

Aquest concert va començar la gira el 18 de novembre a Sabadell (18/11) i després al Palau de la Música Catalana (19/11). Aquest divendres arriba a LaFACT Cultural, seguit d’una segona sessió al Palau de la Música Catalana el 3 de desembre i al Teatre-Auditori de Sant Cugat el 4 de desembre. Després d’aquest concert, l’ Orquestra Simfònica del Vallès, oferirà a Terrassa el tradicional Concert de Sant Esteve.

Programa

Salvador Vidal, narrador
Coral Cantiga (Montse Meneses, directora)
Coral Sinera (Isabel Mantecón, directora)
Andrea Martí (soprano)
Marta Cordomí (mezzosoprano)
Rubén Gimeno, director

D’Ennio Morricone: El bueno, el feo y el malo, La muerte tenía un precio. La misión
Cinema Paradiso, Érase una vez el Oeste, Novecento, Chi Mai  i Érase una vez América
De Nino Rota: La Strada, 8 1/2, El Padrino i Prova d’orquestra

La cita : 
Homenatge a Morricone & Nino Rota
Dia: Divendres, 25 de novembre a les 20h
Preu: 20-28€
Durada: 100 min

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top