Publicitat
Esports

No llençen la tovallola per Jordi López

El San Cristóbal manté l’esperança d’incorporar el davanter Jordi López, del Terrassa FC, abans no es tanqui el mercat de fitxatges. Oliver Ballabriga vol un futbolista que doni més opcions ofensives i creu que Jordi López li donaria el que busca. El problema és que el futbolista ha manifestat que no vol sortir del Terrassa, malgrat el seu escàs protagonisme, que ara es pot accentuar amb la incorporació de Poves. "És la millor opció per a nosaltres", diu el tècnic parroquial. El Terrassa ha manifestat que veu amb bons ulls una cessió, però l’entrenador, Xevi Molist, ha dit que per obrir la porta a Jordi López ha d’incorporar, abans, un altre jugador. "Sabem que hi ha predisposició del Terrassa, però també les coses depenen de com es plantegin", comenta Ballabriga sobre la negativa del futbolista. "És una opció bona per nosaltres, pel jugador i pel Terrassa." Ballabriga recorda que el San Cristóbal va deixar marxar Kevin al Terrassa a principi de temporada i espera un gest semblant. "La bona relació i la col·laboració s’han de veure."

A la recerca d’un davanter, el San Cristóbal també ha afegit la d’un porter. Dani Lledó arrossega problemes a l’esquena des de fa temps que l’impedeixen rendir al cent per cent. Això ha fet que hagi plantejat al club l’escenari. "És molt difícil trobar un porter que puguem pagar", admet Ballabriga. "Però estem treballant en aquesta direcció. En tot cas, és menys urgent que el fitxatge d’un davanter." De fet, en el cas de no incorporar un porter, Dani Lledó seguirà complint el paper de segon porter. I fi arriba un fitxatge, tampoc deixarà la plantilla malgrat les seves dificultats físiques.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top