Publicitat
Esports

Mario Cantí salva un punt

Després de guanyar contra tot pronòstic el Vilafranca en el darrer partit de la primera volta, el San Cristóbal va estrenar la segona empatant a un amb la Pobla de Mafumet, un rival teòricament inferior. Sense fer un gran partit, el conjunt que prepara Oliver Ballabriga va tenir la capacitat de saber-se sobreposar al gol dels tarragonins, que va arribar al minut 84 en un contracop. Mario Cantí va empatar al 88 i va estavellar una vaselina al travesser quan passaven ja tres minuts del temps reglamentari. En un duel fosc, en què tots dos equips es van dedicar a practicar un futbol massa directe, els parroquials van salvar un punt que pot acabar sent valuós.

Si bé la setmana passada, el San Cristóbal estava a dos punts de distància de la sisena posició, que garanteix l’accés a la fase d’ascens i assegura, per tant, la salvació, després del punt sumat davant el conjunt que entrena Joan Vidal ara es troba a tres punts del sisè classificat, un Castelldefels que, això sí, té un partit menys. Diumenge a les dotze del migdia, els d’Oliver Ballabriga visitaran el camp del cuer, la Montañesa, on buscaran una victòria que els situï en la zona noble de la taula classificatòria.

Sense perdre a casa
Ca n’Anglada continua sent un fortí per al San Cristóbal, que no ha perdut encara cap dels sis partits que ha disputat enguany com a local. Els ha saldat amb tres victòries i tres empats. Dotze dels seus 16 punts els ha aconseguit al municipal de Ca n’Anglada.

Els parroquials van mostrar-se superiors a una Pobla de Mafumet que no es va trobar gens còmoda sobre la gespa. Tom Diawara va convertir-se en un autèntic maldecap per a la defensa visitant amb constants incursions per la banda esquerra. Nombrosos córners van fer que els tarragonins només poguessin pensar a defensar-se.

Gran parella de centrals
La gran actuació defensiva dels visitants, en especial dels centrals Iván i Gabri, va evitar que el San Cristóbal s’avancés en el marcador. Però mentre anaven passant els minuts, la Pobla s’anava sentint més còmoda, fins al punt que va agafar la iniciativa i va posar en perill la porteria defensada per Carlos. Al segon període, els visitants van sortir forts. Sense disposar d’oportunitats clares (cap dels dos equips no en va tenir) van imposar el seu futbol. Al minut 74, Mario Cantí, el gran argument ofensiu del San Cristóbal, va rematar fora una gran centrada de Roger Escamilla. Va ser l’ocasió més clara de tot el matx. Roger, Tom i Obispo ho continuaven intentant.

Quan més semblava dominar el conjunt terrassenc, va perdre una pilota i Guillem Martínez va fer el 0 a 1 en una contra. Però els de Ca n’Anglada van seguir donant-ho tot i al minut 88 Mario Cantí va establir un empat a un que acabaria resultant definitiu. Va allargar la cama dins l’àrea per rematar una pilota pentinada per un company i va acabar marcant després de topar amb el porter visitant. Els parroquials ho van intentar fins al final. Tant és així que al minut 93, Mario Cantí es va trobar sol davant del porter i li va llançar una vaselina que va acabar tocant el travesser.

CP San Cristóbal, 1

Carlos, Chechu, Adrien, Ricki, Mario Domingo, Tino Mendoza (Óscar Sierra, minut 81), Adri Rivas (Sergi Martínez, minut 58), Gerard Enrich (Roger Escamilla, minut 68), Mario Cantí, Tom Diawara i Damián Obispo (Juanpi, minut 81).

CF Pobla de Mafumet, 1

Guillem Castelló, Caba, Gabri, Iván, Bruno, Dani, Óscar, Molina (Guillem Martínez, minut 55), Bernat (Miravent, minut 71), Oribe (Karim, minut 71) i Carlos Martínez (Marc Álvarez, minut 55).

Àrbitre. Enric Bureu Méndez. Va ensenyar targetes grogues al jugador local Mario Domingo i als visitants Bernat, Karim i Guillem Martínez.

Gols. 1-0, minut 84, Guillem Martínez; 1-1, minut 88, Mario Cantí.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top