Publicitat
Esports

Títols catalans d’atletisme per a Jordi Sánchez i Geena Stephens

La UA Terrassa va obtenir un podi en el Campionat de Catalunya absolut disputat a Igualada

Jordi Sánchez va dominar el concurs de llençament de javelina

Jordi Sánchez, atleta de la UA Terrassa, s’ha proclamat campió de Catalunya absolut en llançament de javelina. El campionat va disputar-se aquest passat cap de setmana a Igualada. Sánchez va fer una marca de 67,76 metres. Per part del club egarenc, Pau Rodríguez va ser cinquè (55,75) en aquesta mateixa competició i Harsh Massana setè (53,81). També va obtenir la medalla d’or l’egarenca del FC Barcelona Geena Stephens en els 400 tanques. Va fer 1’01”57. La tercera medalla egarenca va ser per a Laura Vílches, de l’Irunwithleiva, tercera en 5.000 metres amb 17’50”49

Per part de la Unió Atlètica Terrassa, Joan Fuentes va ser quart en 100 metres llisos (11″01)i cinquè en els 200 llisos (21″81). Iván Azuara també es va quedar a un pas del podi, finalitzant quart en 400 metres llisos amb un temps de 48″21.

En l’apartat femení, Anna Sasot va ser sisena en el concurs de salt de llargada amb una marca de 5,50 metres. I en la cursa dels 5.000 metres marxa en pista, Paula Juárez va ocupar la sisena posició final amb un temps de 24’54”59.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Títols catalans d’atletisme per a Jordi Sánchez i Geena Stephens
To Top