Publicitat
Esports

La Xina, rival de la selecció femenina de waterpolo

La jugadora del CN Terrassa Bea Ortiz, segona màxima golejadora de la primera fase

La selecció femenina de waterpolo s’enfrontarà la Xina en els quarts de final del torneig olímpic de Tòquio, després que aquest diumenge hagi finalitzat la primera fase del torneig. El partit serà dimarts a les 08.30 hores. Espanya ja tenia la primera plaça del seu grup assegurada a l’espera dels darrers partits del seu grup, però no tenia definit el rival al cent per cent. Finalment, les xineses han finalitzat quartes del grup “B”, posició que les converteix en rivals de les espanyoles. A més, el conjunt de Miki Oca evita els Estats Units, gran favorit a la medalla d’or, fins a una hipotètica final.

Cal destacar que la jugadora del CN Terrassa Bea Ortiz, ha estat la segona màxima golejadora de la fase de grups amb 14 gols en els quatre partits que ha disputat. Només la neerlandesa Simone van de Kraats, amb 19 gols, l’ha superat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Xina, rival de la selecció femenina de waterpolo
To Top