Publicitat
Esports

Jaume Leiva guanya la Cursa de Manlleu

Va signar un temps de 16’35” a la cursa de Festa Major de Manlleu, de 5 quilòmetres

Jaume Leiva, amb el seu fill Leo, guanyadors a Manlleu

Tres corredors de l’equip I Run With Leiva han pres part a la Cursa de Festa Major de Manlleu. En la prova de 5 quilòmetres, Jaume Leiva es va adjudicar la victòria amb un temps de 16’35”, mentre que Jorge Luján va fer un temps de 20’31” i Sergi Jansà de 22’58”. A la prova infantil, de 250 metres, Leo Leiva es va classificar en la primera posició amb un registre de 57″. D’altra banda, a la cursa juvenil, d’1 quilòmetre, Gerard Jansà va acabar cinquè amb un registre de 4’35”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jaume Leiva guanya la Cursa de Manlleu
To Top