Publicitat
Esports

Durs rivals per al CN Terrassa a la segona fase de la Champions

Brescia, OSC Budapest i Noisy Le Sec formen part del mateix grup del conjunt terrassenc

El CN Terrassa ja coneix els rivals amb qui s’haurà d’enfrontar en la segona fase de la Champions League que se celebrarà del 8 al 10 d’octubre. El sorteig es va realitzar aquest diumenge, un cop finalitzada la primera fase de la competició. El conjunt de Dídac Cobacho ha quedat enquadrat en el grup “E” que es desenvoluparà a París. Al marge de l’equip amfitrió, el Noisy Le Sec, els egarencs tindran com a rivals l’OSC Budapest hongarès i l’AN Brescia italià. Els italians i els francesos s’estrenaran en aquesta fase de la competició, mentre que els hongaresos hi accedeixen com a primers classificats del grup “B” de la primera fase. Els dos millors del grup accediran a la tercera fase.

El tècnic local entén que el grup és “molt exigent”, fet que considera “lògic” a aquestes alçades de la competició. “L’OSC Budapest és un equip molt potent, ja el coneixem de temporades anteriors. Pel que fa al Brescia, cal tenir en compte que és l’actual campió de la lliga italiana després de batre el totpoderós Pro Recco. I el Noisy Le Sec va quedar per davant del Montpellier, amb el qual ens hem enfrontat en la primera fase, a la lliga francesa”.

La segona fase de la Champions League contempla tres grups més. El C aplegarà el Vouliagmeni NC grec, l’RN Savona italià, el Jadran Herceg Novi montenegrí i el Szolnoki Dozsa hongarès, que exercirà d’amfitrió. L’Estrella Roja serbi, el Montpellier francès, el GS Apollon Smyrnis grec i el HAVK Mladost Zagreb croat, que acollirà la fase, formen el grup D, i el CN Barcelona, el CSM Oradea romanès, el Primorac Kotor montenegrí i el Jadran Split integren el grup F, que tindrà lloc a la ciutat croata.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Durs rivals per al CN Terrassa a la segona fase de la Champions
To Top