Publicitat
Esports

El Club Egara femení intentarà sorprendre el Club de Campo

Les noies que entrena Albert Massaguer busquen la seva segona victòria

La lliure del Club Egara Sophia Willig, defensada per la madrilenya Carmen Cano / LLUÍS CLOTET

L’equip femení del Club Egara afronta demà un partit de la màxima dificultat. Les egarenques juguen a les 12.30 hores contra el Club de Campo madrileny, l’actual campió de lliga i màxim aspirant al títol. El partit es disputarà al Pla del Bon Aire.

El Club Egara arriba al partit amb els tres punts obtinguts en la seva estrena contra la Real Sociedad. El segon compromís, contra el Polo, es va resoldre amb una clara derrota. El Club de Campo afronta la primera sortida de la lliga i ho fa ja després d’haver-se deixat els primers punts en el camí en la darrera jornada, en la qual va empatar contra el Taburiente. En la seva estrena a la competició va superar el Júnior en un partit de la màxima exigència.

El CD Terrassa, per la seva banda, no juga02 aquest cap de setmana, ja que el seu partit amb el Complutense es va avançar al darrer cap de setmana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top