Publicitat
Esports

Derrotes de CD Terrassa i Club Egara a la lliga femenina

El Club Egara ha perdut per 1 a 2 a casa amb el Complutense

Els dos equips terrassencs han caigut a la penúltima jornada de la primera fase / Lluís Clotet

Aquest diumenge, a la penúltima jornada de la primera volta de la lliga de Divisió d’Honor femenina, els dos equips terrassencs han perdut. Mentre el Club Egara està ja classificat per a la Copa de la Reina (del 12 al 14 de novembre al camp del Polo), el CD Terrassa haurà de guanyar el derbi del diumenge 7 a Les Pedritxes per a classificar-se. O empatar si la Real Sociedad empata a Domosti amb el Taburiente. O perdre si la Real perd.

El Club Egara ha caigut per 1 a 2 al Pla del Bon Aire davant d’un Complutense, que ha tancat el primer quart guanyant per 0 a 2 gràcies a un gol de penal-córner de Lucía Jiménez i un de jugada de Patricia Sanz. Les d’Albert Massaguer han retallat distàncies al minut 31 amb un gol de Carola Salvatella (en duu tres) que ha significat l’1 a 2 definitiu.

El CD Terrassa, per la seva banda, ha caigut per la mínima (3-2) al camp del Taburiente canari. Les de Ramon Rius manaven per 0 a 2 gràcies a un gol de penal d’Estel Petchamé i a un de jugada de Lídia Bosch. Però les canàries han remuntat amb un penal, un stroke i una jugada acabada per Adela Fabelo al minut 58.

Quan falta una jornada per tancar la primera volta, l’Egara és sisè amb 10 punts i el CD Terrassa penúltim amb els mateixos 6 que una Real Sociedad a la qual li té guanyat el “goal-average” particular.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top