Publicitat
Esports

Egara-Júnior i Atlètic-Complutense, als quarts de final de la Copa del Rei

Si guanyen divendres, Atlètic i Club Egara es trobarien a la primera semifinal de la Copa del Rei

Atlètic i Club Egara parteixen com a favorits per a enfrontar-se dissabte a la primera semifinal / LLUÍS CLOTET

Els equips terrassencs han tingut sort en el sorteig de quarts de final que s’ha celebrat aquest dimarts a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. A la 105a edició de la Copa del Rei que es disputarà entre divendres i diumenge a les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona, el Club Egara disputarà divendres el primer duel dels quarts de final contra el Júnior de Sant Cugat (11 hores, camp 2). Els del Pla del Bon Aire són sisens i els santcugatencs cinquens. El segon duel de quarts enfrontarà un dels caps de sèrie, l’Atlètic Terrassa, amb el Complutense madrileny (13 hores, camp 2). Els de Can Salas han acabat la primera volta de la lliga segons, mentre que els madrilenys són vuitens. Si guanyen, els dos representants egarencs en aquesta Copa s’enfrontarien a la primera semifinal, que es disputarà dissabte a la tarda. Cap dels dos partits de quarts de final amb representació terrassenca es podrà seguir per televisió, ja que el camp 2 no tindrà cobertura.

Per l’altra banda del quadre, els dos altres duels de quarts de final són: RS Tenis-RC Polo i Club de Campo-FC Barcelona. Aquest darrer enfrontament, entre el quart i el tercer, es preveu com un dels més equilibrats de la competició. El seleccionador masculí espanyol, Max Caldas, ha estat l’encarregat d’extreure les boles que han anat determinant els diferents aparellaments.

Club Egara-Real Sociedad, a la Copa de la Reina

La fortuna ha acompanyat també a l’únic representant terrasssenc que disputarà la Copa de la Reina. La bola del Club Egara ha estat la primera que ha extret el seleccionador espanyol femení, Adrian Lock. I el seu rival serà la Real Sociedad de San Sebastián, actual vuitè classificat de la lliga, que es va classificar per a la Copa en tenir l'”average” general guanyat al CD Terrassa, amb qui està empatat a set punts. Aquests dos conjunts es van enfrontar a la primera jornada de lliga al Pla del Bon Aire i l’Egara es va imposar per 1 a 0 gràcies a un gol als segons finals. L’Egara-Real Sociedad es jugarà divendres a les 11 hores al camp Eduardo Dualde (en directe per Teledeporte).

Si supera les basques, l’Egara tindrà com a rival a les semifinals de dissabte al matí el guanyador del duel entre el Júnior (vigent campió) i el Polo, segon classificat i un dels caps de sèrie.

Per l’altra banda del quadre, el Club de Campo, líder de la lliga, jugarà contra el Sardinero, mentre que el Taburiente s’enfrontarà al Complutense.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top