Publicitat
Esports

El CN Terrassa cau a la final de la Copa Catalunya

Les egarenques han perdut contra el CN Mataró per 9 a 5

Les jugadores del CN Terrassa, amb el trofeu de subcampiones / FCN

El CN Terrassa ha perdut per 9 a 5 contra el CN Mataró a la final de la Copa Catalunya femenina de waterpolo que s’ha disputat aquest dimecres al vespre a la piscina del CN Sabadell. Les egarenques aspiraven al seu primer títol contra un rival que ha mostrat una major regularitat al llarg de tot l’encontre. Un 6 a 3 al descans ha complicat les aspiracions de l’equip de Xavi Pérez.

El primer quart ha mostrat dos equips ben construïts en la faceta defensiva i poc productius en l’atac. Les mataronines s’han avançat gràcies a un gol d’Anna Gual. El segon quart ha estat una altra història, però el CN Mataró ha estat més encertat en totes les facetes, signant un parcial de 5 a 3 que ha fet que el marcador indiqués un 6 a 3 a la mitja part.

Una jugada de la final disputada a Sabadell / FCN

El CN Terrassa s’ha acostat en el marcador gràcies a un gol de Paula Leitón. Però el CN Mataró ha recuperat els tres gols de distància abans del final del tercer període (7-4). Les egarenques no han pogut tornar a acostar-se en el marcador i amb un parcial de 2 a 1 en el darrer quart han cedit pel definitiu 9 a 5.

Abans de la final s’ha disputat el partit per la tercera posició entre el CN Sabadell i el Mediterrani. Les sabadellenques han guanyat per un resultat de 21 a 7.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa cau a la final de la Copa Catalunya
To Top