Publicitat
Esports

Jordi Pérez, nou entrenador del San Lorenzo

La marxa d’Abel Martínez a l’Avià ha provocat el canvi a la banqueta

Jordi Pérez, a l´esquerra, amb el president del San Lorenzo, Joan Ortiz

El tècnic Jordi Pérez s’ha convertit en el nou entrenador del primer equip de la UD San Lorenzo, que milita al grup sisè de Tercera Catalana de futbol. Abel Martínez, l’anterior tècnic, ha deixat l’equip per incorporar-se l’Avià, equip de la Segona Catalana. El San Lorenzo ha optat per un tècnic de la casa per complir els objectius marcats aquesta temporada i aspirar a les primeres places del campionat. El San Lorenzo ocupa la tercera posició del seu grup, empatat a punts amb el San Cristóbal “B”, que és segon, i a quatre punts de distància del Juventud 25 de Setembre de Rubí, actual líder de la lliga.

Publicitat
Jordi Pérez, nou entrenador del San Lorenzo
To Top