Publicitat
Esports

El CN Terrassa femení rep l’Atlètic Barceloneta

Les egarenques són clares favorites davant el penúltim classificat de la lliga

El CN Terrassa femení de waterpolo juga aquest dissabte (18 hores) el CN Atlètic-Barceloneta en partit corresponent a la vuitena jornada de la lliga de Divisió d’Honor. El conjunt de Xavi Pérez, quart amb 12 punts, encara un duel assequible sobre el paper, atès que les marineres, nouvingudes a la categoria, són penúltimes amb només un punt. El tècnic local encara el matx amb el contratemps de les baixes de Nina Ten Broek, Olga Domènech i Daniela Quinzada. Malgrat les absències, l’entrenador egarenc admet el rol de favorit. “Són tres punts essencials. Portem un ritme competitiu molt elevat entre la fase d’Eurolliga i la final de la Copa Catalunya contra el Mataró i l’hem de fer valer. Hauríem de sobreposar-nos a les baixes i obtenir el triomf”.

L’Atlètic-Barceloneta ha experimentat una renovació profunda un cop assolit l’ascens a la màxima categoria. Marc Comas, extècnic del CE Mediterrani, dirigeix l’equip des de la banqueta. El conjunt mariner ha incorporat cinc jugadores, entre les quals destaquen la boia Nada Mandic, procedent del Sant Andreu; i la portera Paula Rutgers i Berta Setó, ambdues exjugadores del Mediterrani. “Es tracta d’un equip en formació que millorarà amb el pas de les jornades. Necessiten temps per consolidar-se com a grup”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa femení rep l’Atlètic Barceloneta
To Top