Publicitat
Esports

Dues medalles per al CN Terrassa en el Campionat de Catalunya de fons

Una plata i un bronze en la prova júnior masculina

Els dos medallistes del CN Terrassa. A l’esquerra, Joan Ruiz, i a la dreta, Oriol Pérez.

El CN Terrassa ha aconseguit dues medalles (una de plata i una de bronze) en el Campionat de Catalunya de Fons Indoor Open que s’ha celebrat aquest divendres matí a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. La competició ha aplegat 123 nedadors de 29 clubs diferents. Les dues medalles han arribat en la prova de 3.000metres júnior 1 masculí, en la qual Oriol Pérez ha estat segon amb una marca de 33’57″40, per davant del seu company Joan Ruiz, bronze amb 33’59″26. El títol ha correspost a Pablo Nevado (CN Sabadell), que ha aturat el crono en 33.04.91.

El club egarenc ha comptat amb quatre representants més en aquesta cita. Guillem Lázaro ha finalitzat en quart lloc en els 3.000 metres absolut masculí amb una marca de 33’47″23. Al seu torn, Jan Vilaseca s’ha classificat vuitè en els 2.000 metres infantil masculí amb un temps de 24’06″59, mentre que la també infantil Aroa Espinosa ha estat novena sobre la mateixa distància en l’apartat femení (25’02″96). Així mateix, Queralt Velasco ha ocupat la novena plaça en els 3.000 metres júnior 2 femení amb un registre de 40’17″74. Aquests resultats han proporcionat el club la cinquena posició en la classificació per equips amb 68 punts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dues medalles per al CN Terrassa en el Campionat de Catalunya de fons
To Top