Publicitat
Esports

El CN Terrassa sentencia a 25 segons del final

Bea Ortiz ha marcat el gol definitiu en transformar un penal

Bea Ortiz ha estat l'autora del gol de la victòria

Important victòria del CN Terrassa aquest dissabte al migdia a la piscina del CE Mediterrani, on s’ha imposat per 10 a 11 en partit de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. Les egarenques estaven empatades a punts amb el seu rival en el tercer lloc de la classificació, plaça en la qual es consoliden ara amb aquesta victòria.

El partit s’ha decidit amb un gol de penal de Bea Ortiz quan faltaven 25 segons pel final del partit. El conjunt de Xavi Pérez ha anat sempre per davant en el marcador, però en el darrer quart ha vist perillar una victòria que tenia a les mans, ja que a quatre minuts del final dominava per tres gols de diferència.

El CN Terrassa ha protagonitzat una bona sortida. Cristina Cantero ha avançat les egarenques en el marcador, abans que Clara Espar aconseguís el primer empat. Noelia Cuenda ha fet l’1 a 2 i Ana Marcos ha tornat a empatar. Però en els dos darrers minuts, el CN Terrassa ha obtingut un parcial de 0 a 2, amb gols de Judith Panicello i Bea Ortiz, el darrer a 13 segons del final del quart.

El segon parcial ha començat de forma immillorable. Olga Domènech ha posat el CN Terrassa amb un 2 a 5 favorable abans que el Mediterrani reaccionés amb dos gols, de Paula Prats i Grossman. A 28 segons del descans, Paula Camus ha anotat el 4 a 6 i en la darrera jugada del quart, Clara Espar ha signat el 5 a 6 amb el qual s’ha arribat a la mitja part.

El CN Terrassa ha ampliat la seva renda amb un gol d’Olga Domènech en el tercer període. Però el Mediterrani no s’ha donat per vençut. Primer Clara Espar i després Alba Muñoz han fet dos gols que han reflectit les taules en el marcador. Judith Panicello ha estat l’encarregada de fer el 7 a 8 amb el qual ha finalitzat el tercer quart.

Les egarenques han semblat decidir el partit a l’inici del quart parcial. Paula Camus, primer, i Judith Panicello, després, han marcat dos gols per signar un 7 a 10 que semblava ja definitiu. Però la reacció de les barcelonines ha estat espectacular. Clara Espar ha marcat tres gols que han significat un nou empat, en aquest cas a 10. L’encontre semblava definit, però un penal a 25 segons del final ha permès Bea Ortiz anotar el definitiu 10 a 11.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa sentencia a 25 segons del final
To Top