Publicitat
Esports

Salva Torreño no entén els motius de la seva sortida del Terrassa FC

Després de fer un gran any la temporada passada, en aquesta el lateral dret del Terrassa FC Salva Torreño no entrava en els plans del tècnic Jordi López. El club li ha donat la baixa

Salva Torreño ha disputat enguany només 4 partits de lliga amb el Terrassa / nebridi aróztegui

Tothom ha vist que es tracta d’una situació estranya. L’entrenador no ha comptat mai amb mi. Sempre he estat implicat i disponible per jugar, però fins i tot ha preferit posar un central a la meva posició. De totes maneres, no hi ha hagut cap enfrontament personal entre nosaltres. El club ha pres una decisió tècnica i a mi em toca acatar-la”. Amb aquestes paraules intenta explicar el ja exlateral dret del Terrassa FC Salva Torreño (30 anys) la mala situació per la qual travessava a les ordres de Jordi López.

La situació ha acabat, com es preveia, amb la sortida del futbolista de Cornellà d’un club al qual va arribar la temporada passada procedent de l’AE Prat, en la qual va esdevenir titular indiscutible a la banda dreta de la defensa. Veient que no entra en els plans del tècnic, el club ha decidit donar-li la baixa.

Salva ha acumulat 2.513 minuts de joc en la temporada i mitja que ha passat al Terrassa. Ha disputat 27 partits i ha marcat fins i tot un gol. En aquest exercici, però, ha disputat només quatre partits, amb un balanç de dues victòries i dos empats. A la primera jornada va sortir al descans davant del Huesca “B” i a la segona va jugar els primers 45 minuts al camp del Brea. Després de dues jornades de suplència, va jugar sencers dos partits consecutius: a casa amb el Badalona i al camp de l’Europa. Aquell va ser el seu darrer partit amb la samarreta del Terrassa. Des del 10 d’octubre no ha tornat a jugar. Dimecres va arribar a un acord amb el Terrassa per desvincular-se d’un club amb el qual acabava contracte el 30 de juny del 2022.

Reivindica el seu compromís

Salva se’n va trist del Terrassa, però amb la consciència tranquil·la. “No m’ha quedat massa clar perquè no jugava. Tot plegat ha estat tot força estrany. Entenc que es tracta d’un tema purament esportiu”, explica. I assegura que ningú no pot dubtar del seu compromís i creu que ha rendit a bon nivell sempre que se li han donat oportunitats. “Jo soc professor d’educació física de secundària. A causa dels entrenaments de l’equip, vaig deixar la meva feina. No crec que hi pugui haver una mostra de compromís més gran que aquesta”, assegura el futbolista, que té clar que vol continuar jugant. No té encara cap oferta en ferm per jugar aquesta temporada, però confia que n’hi surti alguna durant el mes de gener, abans que el dia 31 es tanqui el mercat d’hivern.

Fan oficial el fitxatge del lateral dret Diego Garzón

El Terrassa ja ha fet oficial el fitxatge del lateral dret Diego Garzón, que arriba a l’entitat procedent del Lleida Esportiu. El futbolista, de 25 anys, fa setmanes que estava compromès amb el club egarenc, com puntualment va informar Diari de Terrassa. Diego Garzón es va desvincular del Lleida fa unes setmanes a causa de la difícil situació econòmica per la qual travessa el club lleidatà. El nou jugador del Terrassa FC ha defensat les samarretes de Prat (20-21 i 17-18), Granollers (19-20), el Pobla de Mafumet (19), Girona “B” (18-19), Alavés “B” (2018) i Sabadell (16-17). És el primer fitxatge del mercat d’hivern. El club vol potenciar ara la seva davantera i negocia amb Jordi Cano, ex de l’Europa, Pol Ballesteros, del Nàstic, i Sanku, del Lleida.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top