Publicitat
Esports

El CN Terrassa viatja a Tenerife amb baixes

Rubén de Lera i Alberto Barroso no poden jugar per Covid

El porter del CN Terrassa, Pepe Motos / Nebridi Aróztegui

Primer partit de l’any per a l’equip masculí del CN Terrassa, que juga aquest migdia a les 12.30 (hora cataana) a la piscina del Tenerife Echeyde. El partit correspon a la tretzena jornada de la Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, quart amb 24 punts, afronta un matx molt més complicat del que es podia preveure i del que pot indicar la classificació dels dos oponents. Els canaris estan quallant una gran temporada, tal com demostra el vuitè lloc que ocupen a la taula i que els ha classificat per a la Copa del Rei. A més de la línia creixent de l’Echeyde, el conjunt egarenc viatja amb les importants baixes de Rubén de Lera i Alberto Barroso, positius per Covid. A més, serà el primer partit sense el concurs d’Òscar Carrillo, que s’ha retirat del waterpolo. Tot això, afectarà el potencial del CN Terrassa en un partit de la màxima exigència.

El tècnic terrassenc, Dídac Cobacho, entén que aquestes dues absències condicionen molt el partit i poden incidir en les opcions del seu equip. “Són dos waterpolistes importants per a nosaltres, que juguen pel mateix costat, per 4-5, posició en la qual ja no comptem tampoc amb l’Óscar Carrillo”. L’entrenador egarenc s’ha vist obligat a completar la convocatòria amb tres jugadors juvenils: Iker Roldán, Gerard Fernández i Pau Diestre, dos dels quals entraran en la llista definitiva de tretze. Cobacho explica que, després de l’aturada nadalenca, els entrenaments s’havien reprès amb normalitat fins que “van arribar els dos positius”.

Un compromís exigent
El tècnic terrassenc afirma que es tracta d’un desplaçament que sempre és difícil per diferents motius. “Suposa un viatge llarg, juguem en piscina descoberta… A més, enguany, ens trobem amb un Tenerife diferent que, de la mà de l’Albert Español, ha passat de lluitar per evitar el descens a classificar-se per a la Copa del Rei, una prova evident de la seva progressió”. Cobacho recorda els dos últims resultats del conjunt canari per advertir de la perillositat del partit que afronta el CN Terrassa aquest migdia. “Van perdre d’un gol a les piscines del Mediterrani i del Sant Andreu, dos dels nostres rivals directes aquesta temporada”.

El CN Terrassa ocupa la quarta posició de la taula classificatòria. I es troba a tres punts de distància del CN Sabadell, l’equip que en aquests moments ocupa la tercera plaça.
Segons l’entrenador local, Albert Español, que actua com a entrenador-jugador, “és la referència” del conjunt canari i una de les claus per entendre l’ascens esportiu de l’equip. Pel que fa a altres claus esportives de l’Echeyde, Cobacho esmenta també la tasca de l’argentí Diego Malnero sota els pals i del boia uruguaià Santiago San Martín.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa viatja a Tenerife amb baixes
To Top