Publicitat
Esports

El San Cristóbal – Guineueta es juga aquest dimecres

El partit es disputarà a Ca n’Anglada a les 20.30 hores

El partit de futbol de la Tercera Divisió entre el San Cristóbal i la Guineueta, corresponent a la dissetena jornada del campionat, es disputarà aquest dimecres a les 20.30 hores segons ha confirmat la Federació Catalana de Futbol. Aquest partit, que tindrà com a escenari el camp municipal de Ca n’Anglada, va ser suspès el dia 2 de gener a causa dels casos de Covid en el conjunt barceloní. El San Cristóbal també ha vist suspès el partit d’aquest cap de setmana amb el Granollers, pel mateix motiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El San Cristóbal – Guineueta es juga aquest dimecres
To Top