Publicitat
Esports

David Benítez es penja l’or en els 50 braça de l’Open Internacional Catalunya

La primera jornada de l’Open Internacional Catalunya es va tancar amb una medalla d’or per al nedador del CN Terrassa David Benítez a la prova dels 50 metres braça

Or, plata i bronze per al CN Terrassa en la primera jornada de l’Open Internacional Catalunya de natació que se celebra a Terrassa. El nedador del CN Terrassa David Benítez es va penjar ahir la medalla d’or en la prova dels 50 metres braça masculins de l’Open Internacional Catalunya que es desenvolupa a la piscina de l’Àrea Olímpica. Benítez va ser el millor en una final en la qual va signar un registre de 28”47, superant en 1”37 el segon classificat, un Ignasi Bernaus (CN Manresa) que s’ha penjat la medalla de plata. El bronze va ser “ex aequo” per Pol Brunet (CN Calella) i el nedador del CN Terrassa Eric Rodelas, que van signar ambdós un temps de 30”13. En aquesta prova, la setena posició va ser per a Víctor de Pablo. El nedador del CN Terrassa va signar a la final un registre de 30”43. En el relleu masculí de 4×100 estils, el quartet format per Oriol Pérez, Víctor de Pablo, Ferran Siré i Adrià Roy ha aconseguit penjar-se la plata, aturant el crono en 3’52”33.

No hi va haver més medalles per als nedadors del CN Terrassa, tot i que alguns esportistes terrassencs s’hi van aproximar. És el cas d’Adrià Roy en els 100 metres lliure. Es va classificar en quarta posició amb un registre de 52”71, a nomès 30 centèsimes d’una medalla de bronze que es va acabar penjant Sergi Castells (CN Santa Perpètua), amb un temps de 52”41. El guanyador de la prova va ser Guillem Ramià (CE Mediterrani) amb 51”68. Tres terrassencs es van classificar a les rondes prèvies del matí per nedar la Final “B”. Ferran Siré es va imposar amb un registre de 53”35 i va acabar onzè. Oriol Pérez va ser tretzè amb 54”08 i Albert Mataró quinzè amb un temps de 54”11.

Els relleus de 4×100 estils van tancar la jornada d’ahir. En categoria femenina, l’equip del CN Terrassa va finalitzar setè amb un registre de 4’35”85. El quartet local el van integrar Amy Lee Tomàs, Meritxell Puig, Gisela Guerrero i Maria Buch. L’or va correspondre al CN Sant Andreu amb un temps de 4’13”04.

En els 1.500 metres lliure masculins , Eric Rodelas es va classificar també en la setena posició, amb una marca de 17’58”48. El triomf a la final va ser per a Lachlan Reed (CN Banyoles) amb un registre de 16’21”97. A la competició femenina dels 1.500 lliure, Aroa Espinosa es va classificar tretzena amb un temps de 19’08”34. El triomf va ser per a Lara Maria Hernández (CN Sabadell), amb un registre de 17’15”50.

A la final dels 50 metres braça femenina, Meritxell Puig es va classificar en desena posició amb 36”36 en una prova que va tenir com a guanyadora la nedadora internacional del CN Sant Andreu Jessica Vall, que es va penjar l’or amb un registre de 32”04.

Maria Buch, desena en 100 lliure

Seguint amb les finals femenines, Maria Buch va ser desena a la final dels 100 metres lliure amb un temps d’1’01”54. Mireia Rizo va acabar tretzena amb 1’01”41. La guanyadora va ser Marta González, del CN Sant Andreu, amb 56”68. En els 200 metres estils masculins, Víctor de Pablo es va classificar per a la final i va acabar en novena posició amb una marca de 2’13”24. L’or va ser per a un altre nedador internacional, Joan Lluís Pons (CN Sant Andreu), amb un temps de 2’04”99. Finalment pel que a la representació terrassenca, Josep Boté va nedar la final “B” dels 200 metres esquena masculins. Va acabar quinzè amb un registre de 2’19”67. El guanyador de la final “A” va ser Ángel Alcalde (CN Helios), amb 2’06”86.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top