Publicitat
Esports

Adrià González: “No descarto marxar a jugar a l’estranger”

Li diuen el Haaland arlequinat per la seva semblança física i també futbolística amb el davanter del Borussia Dortmund cobejat pel Barça. Adrià González té 18 anys i és el màxim golejador del CE Sabadell juvenil

Amb 18 anys, el Haaland terrassenc triomfa al juvenil del Centre d’Esports Sabadell. La temporada passada va fer 21 gols en una sola volta i ara en duu 8 en 14 partits / LLUÍS FRANCO

Va fer la pretemporada amb la primera plantilla del Sabadell i està destacant com a golejador al juvenil. Es veu al primer equip? No ho sé, No depèn de mi. Jo treballo amb el meu equip i si algun dia em truquen hi aniré. No tinc cap indici que em vulguin cridar per ara.

Tot i que s’han quedat fora de la Copa del Rei, duu 8 gols en 14 partits a la Divisió d’Honor juvenil amb el CE Sabadell. Està satisfet? Molt. És el meu tercer any de juvenil i em trobo molt còmode al club i a l’equip. La meva funció és, evidentment, marcar gols. Hem acabat la primera volta una mica decebuts per no haver entrat a la Copa del Rei. Seguirem treballant bé i intentarem millorar a la segona volta.

S’esperava haver fet 8 gols a aquestes alçades de la temporada? La temporada passada estàvem a Primera Divisió i vaig fer 21 gols en una sola volta. Venia d’una dinàmica bastant bona. La Divisió d’Honor és més difícil i, sincerament, no m’esperava fer tants gols. Estic molt content i amb moltes ganes.

Ha estat dur quedar fora de la Copa del Rei? L’objectiu a principi de temporada era mantenir la categoria, però hem tingut la Copa del Rei a tocar. Amb els números que portàvem era possible, però no ha pogut ser. Vam fallar al camp del Barça.

Aquest estiu deixarà de ser juvenil. On veu el seu futur? De moment està tot una mica a l’aire. M’encantaria que em donéssim l’oportunitat de jugar al primer equip del Sabadell. És una opció que hi ha sobre la taula. De moment estic centrat a acabar bé la temporada i tenir més opcions de cara al futur.

Ha rebut alguna oferta? De moment no. Hi ha encara obertes moltes possibilitats. Cap club no ha vingut a buscar-me.

Vostè es va formar al CN Terrassa i al Jabac. Contempla tornar a Terrassa a jugar? De fet, mai no he jugat al Terrassa FC. És una possibilitat que tampoc no descarto.

Com viu el fet de ser terrassenc i jugar al Sabadell? Ho porta bé. Alguns amics em fan broma i em diuen “chaquetero”, però de fet jo no he viscut aquesta rivalitat entre Terrassa i Sabadell. Em va trucar el Sabadell fa cinc anys, ho vam parlar amb els meus pares i vam decidir venir a jugar a Sabadell. I hi estic molt content.

Una altra de les bromes que deu haver de suportar és per la seva semblança física amb el davanter noruec del Borussia Dortmund Erling Haaland, un dels objectius del Barça. Ho porto bé. És una pregunta que em fan bastant. De vegades estic jugant o entrenant i veig que m’hi comparen. A més, Haaland és un dels davanters que més admiro. Té el gol a les venes. Sempre marca.

Tenen coses en comú, a banda del físic? Penso que sí. Jo soc també un jugador molt sacrificat. M’agrada que em comparin amb ell.

Quina mena de davanter és Adrià González? Sempre m’he considerat un jugador bastant físic. Més que tècnic. El sacrifici és una de les meves principals virtuts. M’agrada donar-ho tot al camp.

És un davanter centre pur. Sí. A la meva etapa infantil i cadet em van provar com a extrem dret, però com que no soc tan tècnic sinó més físic, sempre m’he sentit més còmode al centre de l’atac, on estic jugant des de fa un temps. Em considero un rematador, un 9 pur.

Quins són els seus referents en el món del futbol? Soc del Barça i de petit sempre m’havia agradat, com a qualsevol nen, Messi. Però ara tinc molt al cap Lewandowski i Haaland. Són davanters que s’apropen més a la meva manera de jugar i al meu estil de futbol.

Tots dos juguen a la lliga alemanya. Podria ser una opció de futur per a vostè? No em desagradaria. No he tingut mai ofertes, però m’agradaria jugar a l’estranger. També és una altra opció que hi ha damunt la taula.

Ens hem acostumat a veure al primer equip del Barça nois de la seva edat que són gairebé titulars. Això és bo o dolent pel futbolista? Crec que és una oportunitat que els han donat i l’han sabut aprofitar. Cal tenir les coses molt clares.

Com veu la situació del primer equip del CE Sabadell? No estan en el seu millor moment, però venen de guanyar el Linares i espero que segueixin amb una trajectòria positiva.

Es veu dedicant-se al futbol? M’encantaria poder viure del futbol, tot i que sé que és difícil. Lluitaré per fer-ho. Fins fa un any veia el futbol d’una manera més lúdica, però ara m’adono que és possible.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top