Publicitat
Esports

Derrota 4-5 contra Polònia d’una selecció que s’allunya de l’ascens

Aquest dissabte a les 19.30 hores, els de González s’enfrontarà als amfitrions

Federico González, seleccionador espanyol / RFEH

Tres partits i tres resultats diferents per a la selecció espanyola masculina de hockey sala a l’Europeu “B” de Paredes (Portugal). Després d’empatar a un gol amb Ucraïna i vèncer per 7 a 4 a Croàcia, avui Espanya ha caigut pet 4 gols a 5 davant de Polònia en un duel molt equilibrat. Els de Federico González, amb l’egarenc Gerard Clapés a les seves files, s’han situat tercers amb 4 punts, per darrere de Polònia i Ucraïna, que ocupen ara per ara les dues posicions que donen accés a la màxima categoria continental.

Espanya ha envaixat al minut 3 un gol de Jacek Kurowski i al 4 un altre, de penal, de Mikolaj Gumny. Ha hagut d’anar contra remolc. Abans del descans, dos gols de Juan Muñoz i un de Xurxo Cid han situat el 3 a 2 pels espanyols.

A la represa, els polonesos han tornat el parcial de 3 a 0 als espanyols i s’han situat 3 a 5. Faltaven sis minuts quan Manuel Prol ha retallat distàncies. L’empat no va ser possible.

Aquest dissabte a les 19.30 (hora catalana), Espanya disputarà un duel crucial davant de la selecció amfitriona, Portugal.

Publicitat
To Top