Publicitat
Esports

Derrota 4-5 contra Polònia d’una selecció que s’allunya de l’ascens

Aquest dissabte a les 19.30 hores, els de González s’enfrontarà als amfitrions

Federico González, seleccionador espanyol / RFEH

Tres partits i tres resultats diferents per a la selecció espanyola masculina de hockey sala a l’Europeu “B” de Paredes (Portugal). Després d’empatar a un gol amb Ucraïna i vèncer per 7 a 4 a Croàcia, avui Espanya ha caigut pet 4 gols a 5 davant de Polònia en un duel molt equilibrat. Els de Federico González, amb l’egarenc Gerard Clapés a les seves files, s’han situat tercers amb 4 punts, per darrere de Polònia i Ucraïna, que ocupen ara per ara les dues posicions que donen accés a la màxima categoria continental.

Espanya ha envaixat al minut 3 un gol de Jacek Kurowski i al 4 un altre, de penal, de Mikolaj Gumny. Ha hagut d’anar contra remolc. Abans del descans, dos gols de Juan Muñoz i un de Xurxo Cid han situat el 3 a 2 pels espanyols.

A la represa, els polonesos han tornat el parcial de 3 a 0 als espanyols i s’han situat 3 a 5. Faltaven sis minuts quan Manuel Prol ha retallat distàncies. L’empat no va ser possible.

Aquest dissabte a les 19.30 (hora catalana), Espanya disputarà un duel crucial davant de la selecció amfitriona, Portugal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top