Publicitat
Esports

El CN Terrassa torna a la lliga amb una golejada

Les egarenques han estat molt superiors al CN Sant Feliu en el seu retorn a la competició

L’equip femení de waterpolo del CN Terrassa ha derrotat aquest dissabte per 6 a 17 el CN Sant Feliu en partit de la tretzena jornada de la lliga de Divisió d’Honor. Les egarenques han estat molt superiors al seu rival i amb un 3 a 8 al descans han deixat el partit resolt. Judith Panicello, Paula Leitón i Paula Camus, amb tres gols cadascuna, han estat les màximes realitzadores del conjunt de Xavi Pérez.

El CN Terrassa ha arrencat amb un 0 a 2 favorable, amb gols de Nina Ten Broek i Paula Camus. Raquel Maldonado ha anotat l’1 a 2, però Pili Peña i Judith Panicello han situat l’1 a 4 amb el qual s’ha arribat al final del primer període. A l’inici del segon quart, el CN Terrassa ha ampliat les diferències amb dos nous gols, de Bea Ortiz i Judith Panicello. Blanca Goset ha fet el 2 a 6 i Paula Leitón i Judith Panicello han posat el 2 a 8 al descans.

El partit ja estava resolt en favor de les egarenques, que no han baixat el ritme de joc i han signat uns parcials de 2 a 6 i 1 a 3 en els dos últims períodes, per concloure el partit amb el definitiu 6 a 17.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa torna a la lliga amb una golejada
To Top