Publicitat
Esports

El San Cristóbal suma un punt d’or a Peralada

Empat a un gol en un partit en el qual els parroquials s’han avançat en el marcador

El CP San Cristóbal ha obtingut aquest diumenge un valuós punt en el camp del Peralada, on ha empatat a un gol en un compromís molt exigent davant un rival directe en la zona alta de la classificació i amb el qual està empatat a punts. Malgrat el valor del marcador, els parroquials han estat a prop de la victòria, ja que s’han avançat en el marcador i han jugat amb un futbolista més durant els darrers deu minuts. Aquest resultat manté el San Cristóbal en zona de “play off” i perllonga la seva espectacular ratxa de resultats, ara ja de deu partits seguits sense perdre.

El San Cristóbal, amb la motxilla de la confiança plena després del 6 a 1 a la Guineueta, ha sortit al terreny de joc amb atreviment i amb el propòsit d’imposar el seu estil de joc. Ferm en defensa i amb bona capacitat per desactivar les línies de creació del seu rival, ha mantingut inactius els futbolistes més perillosos del seu rival. I ha tingut prou capacitat ofensiva per trobar els moments en els quals ha pogut fer mal el seu rival.

En el minut 11, Tom ha generat la primera ocasió d’interès dels egarencs, que han estat els únics que han generat situacions de perill en atac. El davanter del San Cristóbal ha creuat massa la seva rematada en una bona acció ofensiva. El Peralada s’estavellava un i altre cop contra la defensa parroquial, molt ferma i sense oferir cap facilitat. En el minut 26 ha estat David Toro qui ha creat perill davant la porteria d’Aroca.

L’equip d’Oliver Ballabriga ha anat accentuant el seu domini en el tram final del primer temps. I en una acció de córner ha arribat el gol. Ha estat en un córner executat per Abde que Max Llovera ha rematat de cap al fons de la porteria local, premiant el bon joc dels egarencs.

En la segona part la dinàmica del partit no ha canviat i el San Cristóbal ha mantingut una major capacitat ofensiva que el seu rival. Tom i David Toro han disposat de dues situacions interessants per anotar el segon gol. Però quan el partit semblava clarament controlat pel San Cristóbal, ha arribat el gol de l’empat en el minut 71. En l’única ocasió destacable del Peralada, Adri Casanova ha estat l’encarregat d’anotar l’empat.

Malgrat això, el tram final del partit ha estat dominat pels de Ca n’Anglada. Josu ha estat expulsat en el minut 80 i els egarencs han passat a exercir una major pressió sobre l’àrea local. Óscar Sierra i Ashot han generat dues situacions interessants en atac que no han acabat en gol, fent que el partit finalitzés amb l’empat a un definitiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El San Cristóbal suma un punt d’or a Peralada
To Top