Publicitat
Esports

Cinc terrassenques, a la llista d’Adrian Lock per preparar el debut a la Pro League

25 jugadores es concentraran a València entre diumenge i el 5 de febrer

La terrassenca Georgina Oliva, defensant una jugadora neerlandesa

La selecció espanyola femenina de hockey debutarà a l’FIH Pro League el divendres 4 de febrer contra els Països Baixos a València, on jugarà dos partits consecutius. El seleccionador espanyol, Adrian Lock, ha donat a conèixer aquest divendres una llista de 25 jugadores que prepararan el torneig des de diumenge fins al dissabte dia 5 de febrer. Cinc d’elles són terrassenques. Es tracta de Georgina Oliva i Júlia Strappato (Júnior); Marta Segú (RC Polo); Clara Badia (Mannheimer); i Clara Ycart (Düsseldorf). D’aquesta llista de 25 sortirà la convocatòria definitiva per als dos encontres oficials davant dels Països Baixos, el divendres 4 de febrer a les 13.30 hores i el dissabte 5 a les 16.30.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top