Publicitat
Esports

Obertes les inscripcions per a un nou curs d’arbitratge de futbol

El curs es farà des del mes d’abril fins al juny per incorporar àrbitres de cara a la pròxima temporada

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol ha obert un període per a noves places per a totes aquelles persones que vulguin realitzar un curs d’arbitratge, que es durà a terme d’abril a juny d’enguany. El nou curs per a la incorporació d’àrbitres per a la pròxima temporada 2022-23 ja està definit. La preinscripció, exclusivament en línia, serà fins al 15 de març. Els cursos es faran a totes les delegacions del Comitè Tècnic d’Àrbitres en horari de tarda.

El Comitè contactarà amb tots els preinscrits per tenir una entrevista personal i fer una primera selecció, en el cas que la demanda de places fos superior a la de places ofertes. Posteriorment, els admesos hauran de presentar la documentació necessària i abonar la matrícula del curs, el qual es durà a terme des del mes d’abril i fins al juny. Les persones que aprovin portaran a terme les proves físiques al setembre i podran començar a dirigir partits.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Obertes les inscripcions per a un nou curs d’arbitratge de futbol
To Top