Publicitat
Esports

Tres gols terrassencs derroten Alemanya

Ambdues seleccions es tornaran a veure les cares a València dissabte i diumenge a les 17.30 hores

Júlia Strappato ha obert el marcador en el primer duel davant de les alemanyes

En el primer dels tres partits amistosos que ha de disputar la selecció espanyola absoluta femenina durant la seva estada a València, el combinat que prepara Adrian Lock s’ha imposat per 3 gols a 2 a la selecció alemanya, cinquena del rànquing mundial. Les tres dianes del combinat espanyol han estat terrassenques. Al minut 6, Júlia Strappato ha obert el marcador. Les alemanyes han empatat, en aprofitar un llançament de penal-córner, al minut 29. Al tercer període, les espanyoles han augmentat el seu avantatge. Dos gols de Marta Segú als minuts 34 i 40 han posat un avantatge de dos gols a l’electrònic. Ja amb tot decidit, les visitants han retallat distàncies al penúltim minut. Demà i diumenge es repetirà el partit, a les 17.30 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top