Publicitat
Esports

Quatre egarenques, a la llista d’Adrian Lock per viatjar a l’Índia

Primer desplaçament de l’equip espanyol a la Pro League

La capitana Georgina Oliva, a la dreta, durant el matx de diumenge contra Alemanya / RFEH

El seleccionador espanyol femení de hockey, Adrian Lock, ha facilitat la llista de 20 jugadores que es desplaçaran aquest dilluns a la ciutat índia de Bhubaneswar per disputar els dos partits de l’FIH Pro League contra l’Índia el dissabte 26 i el diumenge 27 al Kalinga Hockey Stadium. Ambdós partits es disputaran a les 12.30 hora espanyola (17 hores a Bhubaneswar).

Quatre de les convocades són terrassenques. Es tracta de Georgina Oliva i Júlia Strappato (Júnior); Marta Segú (RC Polo); i Clara Badia (Mannheimer). No ha estat citada en aquesta convocatòria la jugadora del Düsseldorfer Clara Ycart.

L’expedició espanyola (l’equip masculí jugarà els mateixos dies i contra el mateix rival) marxa dilluns i tornarà l’1 de març.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top