Publicitat
Esports

Set jugadors terrassencs amb la selecció espanyola de hockey

La selecció jugarà dos partits de la Pro League contra Alemanya

Un total de set jugadors terrassencs han estat convocats per Max Caldas, seleccionador espanyol de hockey, de cara als dos partits de la Pro League que Espanya disputarà contra Alemanya els dies 26 i 27 de març a la ciutat de Mönchengladbach. Caldas ha citat Pau Cunill, Pepe Cunill i Jordi Bonastre, de l’Atlètic Terrassa; Marc Recasens, Xavi Gispert i Gerard Clapés, del Club Egara; i Marc Miralles, del Polo. La resta de la llista la formen: Adrian Rafi i Andreas Rafi, del FC Barcelona; Mario Garín, Ignacio Rodríguez, Ricardo Sánchez, Enrique González de Castejón, Álvaro Iglesias i José Maria Basterra, del Club de Campo; Álex Alonso i Alejandro Dávila, del RS Tenis; Joaquín Menini, del Rotterdam; Marc Reyné, del Polo; i Rafael Vilallonga, del Jolaseta. Cal destacar la presència per primer cop del barcelonista Andreas Rafi i les absències dels egarencs Albert Beltrán i Vicenç Ruiz, a més del lesionat Marc Vizcaino.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Set jugadors terrassencs amb la selecció espanyola de hockey
To Top