Publicitat
Esports

L’Atlètic femení ja és de Divisió d’Honor

El conjunt de Can Salas s’ha assegurat l’ascens després de golejar el Línia 22

L'Atlètic ha golejat aquest dissabte el Línia 22 a Can Salas / Lluís Clotet

L’equip femení de l’Atlètic Terrassa s’ha assegurat aquest dissabte l’ascens a la Divisió d’Honor femenina després de golejar per 7 a 1 el Línia 22 en el derbi local disputat a Can Salas. Quan encara manquen set jornades pel final de la competició, les egarenques avantagen en 21 punts i el “goal average” el quart classificat, el Tenis. Aquesta temporada els dos primers pugen de forma directa i el tercer disputa una promoció per pujar amb el darrer classificat de la Divisió d’Honor. Tenint en compte que el Club de Campo, segon classificat, no pot pujar, seria el quart el primer equip que deixaria fora a l’Atlètic de la zona d’ascens, una possibilitat que ara ja no es pot produir.

La temporada de l’Atlètic, que va perdre la categoria la temporada anterior, ha estat extraordinària,. Tant és així que ha guanyat els 15 partits que ha disputat fins al moment. Li treu 14 punts al segon classificat. Per tant, el títol de lliga està al caure per un equip que vol finalitzar la lliga sense deixar-se cap punt en el camí i que la pròxima temporada tornarà a competir a la màxima categoria espanyola. El partit contra el Línia 22 ha tingut poca història i ha estat dominat des del principi per l’Atlètic.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’Atlètic femení ja és de Divisió d’Honor
To Top