Publicitat
Esports

Sensi Maillo, vicepresidenta de la Federació Catalana de Natació

El president del Natació, Joan Herrera, membre de la Comissió Delegada de la Federació Espanyola

Foto de la nova junta directiva de la Federació Catalana de Natació. Maillo és la segona per l'esquerra, a la primera fila

La vicepresidenta del Club Natació Terrassa Sensi Maillo forma part de la nova junta directiva de la Federació Catalana de Natació (FCN) amb el càrrec de vicepresidenta de desenvolupament corporatiu. La nova junta del màxim organisme de la natació catalana va presentar-se dijous a la UFEC en un acte molt emotiu. Cal recordar que Ramon Bosch acaba de prendre el relleu d’Enric Bertrán com a president de la FCN.

Sensi Maillo

El president de la UFEC Gerard Esteva i Enric Bertrán, expresident de la FCN i vicepresident institucional de la UFEC, van exercir d’amfitrions d’un acte al qual van assistir familiars i presidents de clubs. Esteva va explicar la tasca que realitza la UFEC en favor de l’esport federat. Al seu torn, Bertrán va fer un repàs dels seus 14 anys com a president de la FCN i va donar la benvinguda a Ramon Bosch, el seu successor, que va lloar la tasca de Bertrán i va explicar les línies genèriques de la seva candidatura, basades en el lema “Volem donar un nou impuls a un projecte que ve de lluny”.

La presència del club en les federacions no es limita al nomenament de Maillo com a vicepresidenta de la Federació Catalana de Natació, sinó que s’estén també a l’àmbit estatal. Cal remarcar que el president Joan Herrera és membre de la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Natació (RFEN).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top