Publicitat
Esports

L’Atlètic cau per 1 a 3 davant del Bloemendaal i es queda sense opcions a l’EHL

L’Atlètic s’ha quedat sense opcions de medalla i dissabte s’acomiadarà del torneig a les 18.15 hores davant de l’Arminen

No ha pogut donar la sorpresa l’Atlètic Terrassa a la catorzena edició de l’Euro Hockey League que es disputa al Wagener Stadium d’Amstelveen (Països Baixos) i s’ha quedat a les primeres de canvi sense opcions de revalidar el subcampionat aconseguit la temporada passada a les mateixes instal·lacions.

El conjunt que prepara Xero Gasol s’ha vist superat per la mínima davant de l’HC Bloemendaal neerlandès, que l’ha derrotat per 1 gol a 3. Els de Bloemendaal jugaran dissabte a les 16 hores la primera semifinal davant del Club de Campo madrileny, que s’ha imposat per 3 a 0 en el seu duel de quarts de final davant de l’Arminen austríac. Més tard, a les 18.15, els de Xero Gasol es veuran les cares amb l’Arminen en el seu darrer matx a terres neerlandeses. S’han quedat ja sense opcions d’acabar entre els quatre primers i ara lluitaran per les posicions de la cinquena a la dotzena.

El matx entre egarencs i neerlandesos ha començat equilibrat, amb un Atlètic ben plantat sobre el terreny de joc del Wagener Stadium. De mica en mica, però, el joc pressionant i vertical dels homes de Rick Mathijssen s’ha anat imposant i els de Can Salas s’han vist obligats a defensar-se, sense generar excessives oportunitats de gol.

Al segon quart, Marc Calzada ha aturat el primer dels penals-córner provocats pel Bloemendaal. Però al minut 19, els neerlandesos han començat a fer forat en el marcador. Thierry Brinkmann ha desviat amb subtilesa amb el seu stick una passada frontal que no semblava dur perill i la bola ha entrat al calaix a la dreta de Marc Calzada. L’Atlètic ha seguit buscant el gol, però al minut 28, Pepe Cunill ha comès un stroke. L’ha llançat l’internacional belga Arthur van Doren i Marc Calzada ha aturat el tir centrat, lleugerament desviat a la dreta del porter de l’Atlètic. Amb el temps acabat, però, un penal ras de Tim Swaen, també a la dreta de Calzada, ha significat el 0 a 2 amb el qual s’ha arribat al descans.

Aixecar un 0 a 2 en contra davant dels vigents campions d’Europa no era una tasca gens senzilla per als de Xero Gasol, però han intentat avançar línies i retallar distàncies en el marcador. Al minut 39, Calzada ha tornat a aturar un altre penal d’un Bloemendaal que volia més gols.

Un bri d’esperança

S’ha entrat en el darrer quart amb un Atlètic que ho intentava i un Bloemendaal que sabia gestionar perfectament el seu avantatge. Quan faltaven cinc minuts per acabar el partit, l’Atlètic ha escurçat distàncies gràcies a un gol de Pol Cabré-Verdiell, que ha rematat gairebé des del punt d’stroke una gran centrada des de la banda de Marc Escudé. Quan més ho intentava l’Atlètic, Florian Fuchs ha establert el definitiu 1 a 3 al penúltim minut de partit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top