Publicitat
Esports

La selecció de waterpolo, subcampiona de la Lliga Mundial

Espanya va perdre a la final per un resultat d’11 a 12

Bea Ortiz va ser escollida millor jugadora del torneig / RFEN

La selecció femenina de waterpolo s’ha proclamat subcampiona de la fase europea de la lliga Mundial. La competició s’ha disputat a Tenerife i al combinat estatal han jugat quatre waterpolistes del CN Terrassa: Paula Leitón, Paula Camus, Bea Ortiz i Pili Peña. A més, l’ajudant del seleccionador, Micki Oca, és l’egarenc Jordi Valls. La rubinenca Bea Ortiz ha estat declarada millor jugadora d’aquesta fase final.

Espanya va iniciar el seu camí amb una victòria per 13 a 9 davant Grècia. En aquest partit, Bea Ortiz va marcar dos gols i Paula Camus un. En les semifinals, la selecció espanyola va superar per 19 a 18 Hongria. Bea Ortiz va tenir un paper molt destacat anotant cinc gols. Paula Leitón va fer un. La selecció va remuntar un resultat en contra de 8 a 12 i el temps reglamentari va finalitzar amb empat a 12 gols. En una dramàtica tanda de penals, Espanya va obtenir la classificació per a la final.

En el partit pel títol, Espanya va perdre contra els Països Baixos per un marcador d’11 a 12. Bea Ortiz va marcar 4 gols i Paula Leitón 3.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La selecció de waterpolo, subcampiona de la Lliga Mundial
To Top