Publicitat
Esports

La selecció de hockey guanya el Pakistan

Espanya ha superat el combinat asiàtic per 5 gols a 3

Una acció del partit disputat aquest dimecres a Sant Cugat del Vallès

La selecció masculina de hockey ha derrotat aquest dimecres el Pakistan per 5 a 3 en el segon partit amistós que han disputat aquests dos equips a les instal·lacions del Júnior de Sant Cugat. L’equip dirigit per Max Caldasha mostrat una molt bona imatge des del principi. En els primers minuts, Joan Tarrés ha anotat el primer gol. En el segon quart, la selecció ha augmentat la renda amb dos gols més a càrrec de Toni Sanz i de César Curiel. Amb aquest marcador de 3 a 0 s’ha arribat al descans.

Les diferències s’han ampliat en el tercer període, amb un quart gol a càrrec de Marc Boltó. En el darrer període ha reaccionat el conjunt pakistanès, que ha fet dos gols que han reduït les distàncies. Bruno Font ha anotat el 5 a 2 per Espanya abans que els asiàtics marquessin el definitiu 5 a 3.

Els pròxims compromisos de la selecció espanyola seran ja la pròxima setmana i corresponen a la Pro League. Espanya jugarà a València, en doble enfrontament, contra les seleccions d’Argentina i França.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La selecció de hockey guanya el Pakistan
To Top