Publicitat
Esports

Segona medalla en el Mundial per a Sarai Gascón

L’egarenca ha estat tercera en els 100 metres lliure S9

La nedadora egarenca del CN Terrassa Sarai Gascón, ha obtingut aquest dimecres la seva segona medalla en el Campionat del Món de natació adaptada que es disputa a Funchal, a l’illa portuguesa de Madeira. Gascón va penjar-se la medalla de bronze en la prova dels 100 metres lliure en la categoria S9 després de completar una gran curss en la qual va lluitar per la medalla d’or. Aquesta és la dinovena medalla de Sarai Gascón en un Mundial.

Sarai Gascón va signar uns darrers 50 metres espectaculars en els quals va arribar a ocupar la segona posició. Però en el darrer moment l’australiana Emily Beecroft li va prendre la medalla de plata per cinc centèsimes. Sarai Gascón va fer un temps d’1’03”40. La brasilera Mariana Ribeiro es va proclamar campiona mundial amb 1’03”094.

Cal recordar que Sarai Gascón ja havia obtingut la medalla de plata en els 200 metres estils SM9.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Segona medalla en el Mundial per a Sarai Gascón
To Top