Publicitat
Esports

Debut amb victòria de la selecció femenina al Mundial de waterpolo

Bea Ortiz, amb quatre gols, va ser una de les destacades

Una acció del partit contra França

La selecció espanyola femenina de waterpolo va derrotar aquest dilluns França per 18 a 8 en la primera jornada del Mundial que es disputa a Budapest. L’equip compta amb quatre jugadores del CN Terrassa: Paula Camus, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña. La rubinenca Bea Ortiz va anotar quatre gols i Pili Peña va aportar un.

El combinat que dirigeix Miki Oca va marcar distàncies des del principi, tal com reflecteix el 4 a 1 amb què va finalitzar el primer quart. França va reaccionar en el segon període en situar-se a només un gol (5-4) gràcies a dues dianes seguides de Bouloukbachi. Espanya, però, va ampliar la renda abans del descans per mitjà d’una inspirada Judith Foca, MVP del partit i autora de cinc gols (4-7).

A la represa, el combinat estatal va continuar incrementant la diferència. Bea Ortiz va anotar el vuitè amb un tir exterior. La selecció d’Emilien Bugeaud ho va intentar, però Espanya va saber desactivar-la amb una defensa avançada que li impedia els llançaments propers i una bona tasca en la zona de les defensores de boia, Cristina Nogué i Paula Camus. L’efectivitat ofensiva i la profunditat de banqueta de les espanyoles van fer la resta. El combinat d’Oca va anar engrandint l’escletxa progressivament, de manera que el seleccionador va poder repartir minuts entre totes les jugadores i va fer jugar les dues porteres, Laura Ester i Martina Terré.                

Espanya s’enfrontarà el dimecres a les 18 hores Grècia en un xoc cabdal per determinar la primera posició del grup “D”. Les hel·lenes van golejar ahir Tailàndia (28-1) en el partit de debut.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top