Publicitat
Esports

Sis terrassencs a la llista de la selecció de hockey

Espanya jugarà dos partits de la Pro League contra els Països Baixos aquest cap de setmana

Sis jugadors terrassencs formen part de la llista de la selecció espanyola de hockey de cara als dos partits de la Pro League que l’enfrontaran als Països Baixos aquest cap de setmana a la localitat de Hertoghenbosch. El seleccionador, Max Caldas, ha citat Eduard de Ignacio-Simó (CD Terrassa), Gerard Clapés (Club Egara), Joan Tarrés (Royal Herakles), Jordi Bonastre (Atlètic), Marc Mirales (RC Polo) i Marc Recasens (Club Egara). La llista la completen: Adrian Rafi i Andreas Rafi, del FC Barcelona; Llorenç Piera i Marc Reyné, del RC Polo; Álvaro Iglesias, Borja Lacalle, Enrique González de Castejón, Ignacio Rodríguez, Mario Garín, José Maria Basterra i Ricardo Sánchez, del Club de Campo; Joaquín Menini, del HC Rotterdam; Rafel Villalonga, del Jolaseta; i César Curiel, del Complutense.

El primer partit entre els Països Baixos i Espanya es disputarà el dissabte dia 25 a les 16.30 hores. El diumenge, a les 16.00 hores, jugaran el segon encontre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Sis terrassencs a la llista de la selecció de hockey
To Top