Publicitat
Esports

Martín Molina, seleccionat pels Jocs del Mediterrani

El boxejador egarenc serà un dels favorits al podi de la competició

Martín Molina es va proclamar campió europeu fa unes setmanes

El boxejador terrassenc Martín Molina ha estat seleccionat per participar en els pròxims Jocs del Mediterrani com a integrant de la selecció espanyola. Molina, en el pes mosca, serà un dels favorits a la medalla d’or, sobretot després del recent títol europeu que va obtenir i que ha constituït l’èxit més gran de la seva trajectòria esportiva. Els Jocs del Mediterrani se celebraran a Orà (Algèria) i la competició de boxa començarà el 26 de juny. Aquesta edició és la primera en la qual la boxa femenina forma part del programa de la competició. Espanya presenta un equip format per quatre dones i vuit homes per competir en aquesta nova cita internacional.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top