Publicitat
Esports

Sis medalles per a la UAT, al Català sub-16

La delegació egarenca va sumar una medalla d’or, quatre de plata i una de bronze

Gina Torres es va proclamar campiona en els 3.000 metres marxa

Els representants de la UA Terrassa van obtenir sis medalles al Campionat de Catalunya sub-16 que es va disputar a Can Dragó (Barcelona). Gina Torres va proclamar-se campiona catalana en la prova dels 3.000 metres marxa, amb un teps de 14’50”59. L’egarenca va superar per quasi quatre segons de distància la segona classificada. Núria Férriz, de l’AA Catalunya.

Hugo Hernández va assolir dos podis en aquest campionat. Es va classificar en la segona posició en els 100 tanques amb 14″12 i en els 400 tanques amb 40″49. Pep Vidal va finalitzar segon en javelina amb un registre de 47,54 metres. I Adrià Boyano també va aconseguir la medalla de plata en els 3.000 metres llisos amb un temps de 9’09”49. Finalment, Marc Ramos es va penjar la medalla de bronze en triple salt amb una marca de 12,39 metres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Sis medalles per a la UAT, al Català sub-16
To Top