Publicitat
Esports

La selecció masculina, a les semifinals de l’Europeu sub-21

L’equip femení ha quedat fora de la lluita per les medalles

Sort diversa per a les seleccions espanyoles sub-21 que estan participant al Campionat d’Europa que es disputa a Gant (Bèlgica). El conjunt masculí s’ha classificat aquest dimecres per a les semifinals després de guanyar pe 4 a 2 Anglaterra. Era la tercera victòria d’Espanya a la primera fase del torneig, en la qual ha finalitzat en el primer lloc del seu grup. Espanya s’enfrontarà els Països Baixos aquest divendres en les semifinals a partir de les 14.30 hores.

Al descans s’ha arribat amb un marcador de 2 a 0, amb gols de Manuel Rodríguez i Pau Petchamé en el primer període. Oriol Bozal ha anotat el tercer gol en el minut 31. Anglaterra ha reduït diferències i ha marcat dos gols que han ajustat el partit. Espanya s’ha defensat amb encert davant els atacs del conjunt britànic i en els darrers instants Pau Petchamé ha resolt el partit amb un quart gol.

La selecció femenina, en canvi, lluitarà del cinquè al vuitè lloc després de perdre per 1 a 0 contra Bèlgica en el darrer partit de la primera fase. Els dos equips sumaven 4 punts en els dos primers partits i han protagonitzat un duel molt igualat. Espanya necessitava un punt, però finalment ha encaixat un gol que l’ha deixat fora de la lluita per les medalles.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La selecció masculina, a les semifinals de l’Europeu sub-21
To Top