Publicitat
Esports

Mario Mollà, preparat per a l’Europeu de Roma

Nedarà quatre proves: 50 metres papallona, 100 lliure, 100 papallona i el relleu de 4×100 lliure

Mario Mollà debutarà el dijous 11 a la capital italiana nedant els 50 metres papallona

Mario Mollà prendrà part en el Campionat d’Europa Absolut de natació que se celebrarà a Roma de l’11 al 17 d’agost. El nedador del CN Terrassa afrontarà un total de quatre proves a la capital italiana amb el desig de ser finalista, una aspiració centrada sobretot en els 100 metres papallona (dissabte 13 d’agost). És el segon Europeu que disputarà el nedador del CN Terrassa, que ja va competir l’any passat a Budapest.

Mollà, de 20 anys, es mostra optimista abans de la cita. “Em trobo molt bé de forma. Em noto ràpid nedant, en els entrenaments, i amb marge de millora de cara al campionat, més fi que abans dels Jocs del Mediterrani”, competició en què va aconseguir la medalla de plata amb el relleu espanyol de 4×200 m lliures. El nedador barceloní, en plena concentració amb la selecció espanyola a Mallorca fins al dia 9, confessa que arriba “molt motivat” a la màxima cita continental. “Voldria acabar la temporada en gran, donant un pas endavant més en la meva carrera esportiva”.

El nedador del CN Terrassa afirma que aquesta millora es materialitzaria si assolís plaça de finalista en una prova. “La meva distància forta són els 100 m papallona. És cert que no vaig classificar-me per a semifinals a l’Europeu de Budapest, fita que ja em satisfaria. L’objectiu, però, és disputar la final”. Mollà afrontarà tres proves més a la capital italiana, els 50 papallona (dijous 11), els 100 lliure (divendres 12) i el relleu de 4×100 lliure (diumenge 14), que completaran Sergio de Celis i Carles Coll (CN Sabadell) i Luis Domínguez (EM El Olivar).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top