Publicitat
Esports

Espanya marxa de Sardenya amb ple de victòries

L’Europeu d’Split començarà el29 d’agost

La waterpolista rubinenca Bea Ortiz

La selecció espanyola absoluta femenina de waterpolo ha signat una Sardinia Cup perfecta després d¡imposar-se en el darrer partit a Itàlia, la selecció amfitriona, per 11 gols a 9. Les jugadores que prepara Miki Oca marxen amb molt bones sensacions després d’haver guanyat els cinc partits que han disputat, davant dels Països Baixos, Israel, Hongria, Grècia i per acabar Itàlia.

Espanya té encara per davant un parell de setmanes de preparació abans d’afrontar l’Europeu d’Split (Croàcia). A l’estada de la setmana passada a Sardenya hi van participar quatre jugadores del CN Terrassa: Paula Camus, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Espanya marxa de Sardenya amb ple de victòries
To Top